Anne Mérat

Wat ik voor je kan maken: illustraties en animaties die jouw idee, product en/of project op een fijne visuelle manier vertellen en versterken.

Of het nou gaat om websites, apps, tijdschriften, posters, flyers, boeken e.a.

Want men wil niet meer veel tekst. Men wil zien en meteen begrijpen. Binnen enkele seconden bij illustraties en binnen max. 60 seconden bij animaties. En dat is geen probleem maar een uitdaging met verschillende wegen tot een passende oplossing op maat.

Ik maak ook concept art en pixel-art en -animatie voor indiegames. Soms zit er ook een animatie voor het theater of een muurschildering voor een interactief actiespel installatie voor kinderen tussen.

Het liefst maak ik mijn handen vies. Met inkt en kleur op papier. Dat voelt echt.

…maar ja:

Papier verdwijnt steeds meer uit ons alledaagse leven. Als we illustraties zien dan is dat steeds vaker op het scherm. Dus maak ik ondertussen bijna alle illustraties in opdracht digitaal. Ze blijven dankzij mijn pentablet net zo authentiek en “van mijn hand”.

Sinds najaar 2015 ben ik ook trainee bij Sebas van den Brink. Hij kwam handen tekort voor zijn animatiebedrijf en zocht een teamgenoot. En ik ben heel blij met deze aanwinst ^_____^

Dus. Illustratie of animatie nodig? Ik maak graag een babbeltje over jouw project en een vrijblijvende offerte.

+31 (0) 615304750

annestilzo@gmail.com